Hotel Milotel Bewertungen

Hotelbewertung

79%
Gut

by 12 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    84%
  • Ausstattung

    84%
  • Komfort

    65%
  • Preis-leistungverhältnis

    69%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 15.9.2017

Český Těšín Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Prostředí v restauraci velmi příjemné.

  • Uvítal bych větší výběr piva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 22.4.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Fi. Mafra a.s. Taťána Hojková

Einzelreisende, 20.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Čistý pokoj, milý personál a skvělá hotelová kuchyně vč. výborné nabídky ke snídani. Děkujeme.

  • Jednolůžkové pokoje, ve kt. se každoročně ubytováváme, by potřebovaly obnovu a modernizaci. V mém případě nedávám plný počet "hvězdiček" za rozbité zašupovací dveře do koupelny, které se zablokovaly, nemohla jsem ven a nešly po dobu ubytování zašupovat, což je nemilé vzhledem k tomu, že člověk navštěvuje toaletu a kousek od ní jsou vstupní dveře na hotelovou chodbu. A ještě bych napsala, že matrace ve staré posteli, ač nová, je opravdu tenká a nepohodlná, to byl názor i mých kolegyň z ostatních 1lůžkových pokojů. Jinak děkujeme :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Alena

Einzelreisende, 11.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Miloš Martinek

Einzelreisende, 13.10.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 19.10.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Dobrá dostupnost k hotelu, velké parkoviště, hotel akceptuje amex karty

  • všechny pokoje jsou kuřácké, takže to tam je cítit. Hodnocení hotel *** se mi zdá přemrštěný, dala bych tak 2 a půl hvězdičky, je to panelák podobný ubytovně - především koupelna.

Personál
7
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Vladimír Bejšovec

Einzelreisende, 12.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • Sluzba recepce

  • Mala koupelna

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
5

Dagmar

Einzelreisende, 24.5.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Blízkost dálnice velké parkoviště teplé jídlo i v pozdních nočních hodinách velký výběr jídel čistota jak na pokoji tak v restauraci milé a ochotné slečky na recepci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Milotel replied to this review.
Mnohokrát děkujeme za Vaše hodnocení, jsme velice potěšeni, že jste byla s našimi službami spokojená a těšíme se na Vaši příští návštěvu :) Recepce hotelu Milotel***

Petr Kučera

Einzelreisende, 18.5.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Personál je milý a ochotný.

  • Záchodová mísa je v koupelně umístěna v rohu tak, že člověk nad 180 cm má extrémně stísněný pocit. Na vylepšenou panelákovou ubytovnu u fabriky za městem je cena 960,- Kč za noc přece jen dost vysoká.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Roman Meinerova

Einzelreisende, 21.3.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
86 %
  • Příjemný ochotný personál.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Roman

Einzelreisende, 24.6.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
3

Miroslav Peták

Älteres Paar, 1.5.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.